Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Babos egytálételek

Egytálételek

Zöldbabos-burgonyás hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd három evőkanál napraforgó olajon megdinszteljük. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, és hozzáadjuk a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk. Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk, felaprítjuk, majd a húshoz adjuk, és együtt főzzük tovább. A tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 evőkanál leveslével, majd ráöntjük a babos húsra. Tovább […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd három evőkanál napraforgó olajon megdinszteljük. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, és hozzáadjuk a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk.

Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk, felaprítjuk, majd a húshoz adjuk, és együtt főzzük tovább.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 evőkanál leveslével, majd ráöntjük a babos húsra. Tovább főzzük 4-5 percig, hogy összeérjenek az ízek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is