Elkészítése
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a felkockázott húst, fűszerezzük, vízzel felengedjük, és fél puhára pároljuk. Ha félig megpuhult beletesszük a babot, és készre főzzük. Forrón, tejföllel tálaljuk.
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a felkockázott húst, fűszerezzük, vízzel felengedjük, és fél puhára pároljuk. Ha félig megpuhult beletesszük a babot, és készre főzzük. Forrón, tejföllel tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a felkockázott húst, fűszerezzük, vízzel felengedjük, és fél puhára pároljuk. Ha félig megpuhult beletesszük a babot, és készre főzzük. Forrón, tejföllel tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.