Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Zöldborsós aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg sertés lapocka 30 dkg zöldborsó 5 dkg füstölt szalonna 1 fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kis kanál őrölt pirospaprika só, frissen őrölt bors kevés majoránna, és petrezselyem zöld 2 dl leves alaplé 1 kanál olaj Elkészítése: A húst kisebb kockákra, a hagymát nagyon apróra vágjuk. A szalonnát felcsíkozzuk és zsírjára sütjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertés lapocka
  • 30 dkg zöldborsó
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kis kanál őrölt pirospaprika
  • só, frissen őrölt bors
  • kevés majoránna, és petrezselyem zöld
  • 2 dl leves alaplé
  • 1 kanál olaj


Elkészítése:

A húst kisebb kockákra, a hagymát nagyon apróra vágjuk.

A szalonnát felcsíkozzuk és zsírjára sütjük. A zsír és olaj keverékében megdinszteljük a hagymát és az apróra vágott, szétnyomott fokhagymát.

Hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük a leves alaplével és megfűszerezzük. Mikor a hús már majdnem teljesen megfőtt, belekerül a zöldborsó és az aprított petrezselyemzöld is.

Addig főzzük, míg a leve enyhén besűrűsödik.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is