Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Zöldborsós rakott tojás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg burgonya 30 dkg zöldborsó 5 főtt tojás 4 tojás 3 dl tejföl 2 gerezd zúzott fokhagyma só ízlés szerint 30 dkg kolbász 4 ek napraforgó olaj Elkészítése: A burgonyát héjastól megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk, és felkarikázzuk. A zöldborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. 5 tojást megfőzünk, megpucoljuk, és felkarikázzuk. Egy tálba felverünk 4 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.07.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg burgonya
  • 30 dkg zöldborsó
  • 5 főtt tojás
  • 4 tojás
  • 3 dl tejföl
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • 30 dkg kolbász
  • 4 ek napraforgó olaj


Elkészítése:

A burgonyát héjastól megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk, és felkarikázzuk.
A zöldborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. 5 tojást megfőzünk, megpucoljuk, és felkarikázzuk.

Egy tálba felverünk 4 tojást, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Belekeverjük a lecsöpögtetett zöldborsót és a karikára szeletelt főtt tojásokat.

Olajjal kikent, közepes tepsi alját kirakjuk egy sor burgonyával, rákarikázzuk a kolbászt. Leöntjük a masszával, ízlés szerint fűszerezzük, befedjük a maradék burgonyával, és előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is