Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Gyors ételek receptjei

Mindent bele egytálételek

Zöldborsós-spárgás gnocchi tejszínnel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gnocchit 3-4 percig főzzük enyhén sós, forrásban lévő vízben. Szűrjük le, majd tartsuk melegen. A császárszalonnát csíkokra vágjuk, az újhagymát vékony karikákra szeleteljük. Egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta a szalonnát és a hagymát. Hozzáadjuk a fagyasztott zöldborsót, és pár percig együtt pirítjuk. Eközben a spárgát megtisztítjuk, a fás részeket levágjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.05.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A gnocchit 3-4 percig főzzük enyhén sós, forrásban lévő vízben. Szűrjük le, majd tartsuk melegen.

A császárszalonnát csíkokra vágjuk, az újhagymát vékony karikákra szeleteljük. Egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta a szalonnát és a hagymát. Hozzáadjuk a fagyasztott zöldborsót, és pár percig együtt pirítjuk.

Eközben a spárgát megtisztítjuk, a fás részeket levágjuk. Forró, enyhén cukros-sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük és kisebb darabokra vágjuk.

Egy nagyobb serpenyőben összekeverjük a megfőtt gnocchit, a megpirított szalonnát és hagymát, valamint a spárgát. Fűszerezzük sóval és borssal, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt. Lassú tűzön kevergetve felforraljuk.

Amikor minden jól átmelegedett, tálalhatunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is