Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pörkölt, tokány, pecsenye

Zöldborsós tokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, az összezúzott fokhagymát és a kockákra vágott húst beletesszük, majd egy kevés ízzel puhára pároljuk. Amikor már majdnem puha, a megtisztított, karikákra vágott répát meg a megtisztított zöldborsót belekeverjük, és az egészet puhára pároljuk. Végül a liszttel behabarjuk, a zöldpetrezselyemmel meghintjük, és még egyszer felforraljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.30.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, az összezúzott fokhagymát és a kockákra vágott húst beletesszük, majd egy kevés ízzel puhára pároljuk.

Amikor már majdnem puha, a megtisztított, karikákra vágott répát meg a megtisztított zöldborsót belekeverjük, és az egészet puhára pároljuk.

Végül a liszttel behabarjuk, a zöldpetrezselyemmel meghintjük, és még egyszer felforraljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is