Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zöldség fasírozott recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 gombakonzerv
  • 1 kis karfiol
  • 40 dkg zöldségkeverék
  • 20 dkg zöldborsó
  • 4 tojás
  • 2 zsemle
  • 1 közepes vöröshagyma
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 ek zsemlemorzsa


Elkészítése:

A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldborsóval és a zöldségkeverékkel együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.

A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval ízesítjük és fedő alatt megpároljuk.

A kihűlt zöldségeket összekeverjük a hagymás gombával, a vízbe beáztatott, majd alaposan kicsavart zsemlékkel, az egész tojásokkal. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, amennyit felvesz. Közben ízlés szerint fűszerezzük.

A masszát vajjal vagy margarinnal kikent sütőformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/zoldseg-fasirozott/