Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Zöldséges krumpli csónakok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát héjában megfőzzük, majd a héját lehúzzuk és hagyjuk kihűlni. A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélőhagymával és borssal fűszerezve megpároljuk. A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk. A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot. A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá, és előmelegített sütőben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, majd a héját lehúzzuk és hagyjuk kihűlni. A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélőhagymával és borssal fűszerezve megpároljuk. A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.

A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot. A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá, és előmelegített sütőben 180 °C-on 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is