Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zöldséges krumpli csónakok recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 nagyobb burgonya
  • 30 dkg zöldségkeverék
  • 3 dl tejföl
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 1 db tömlős sajt
  • só
  • őrölt fehérbors
  • metélőhagyma
  • szerecsendió

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, majd a héját lehúzzuk és hagyjuk kihűlni. A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélőhagymával és borssal fűszerezve megpároljuk. A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.

A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot. A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá, és előmelegített sütőben 180 °C-on 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

https://receptneked.wps.hu/egytaletelek/zoldseges-krumpli-csonakok/