Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg parizer (lehet kolbász, szalámi, bármi maradék, ami a hűtőben van) 1 zöld paprika (lehet piros, TV vagy kápia is) pár szál újhagyma zöldjével együtt (de lila, póré vagy vöröshagyma is jó) 2-3 kisebb uborka petrezselyemzöld 4 tojás kevés kókuszzsír, olaj vagy zsír 20 dkg sajt Elkészítése: Mindent mossunk meg és aprítsuk fel. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kata vinczene 57
Beküldte: 2017.05.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg parizer (lehet kolbász, szalámi, bármi maradék, ami a hűtőben van)
  • 1 zöld paprika (lehet piros, TV vagy kápia is)
  • pár szál újhagyma zöldjével együtt (de lila, póré vagy vöröshagyma is jó)
  • 2-3 kisebb uborka
  • petrezselyemzöld
  • 4 tojás
  • kevés kókuszzsír, olaj vagy zsír
  • 20 dkg sajt


Elkészítése:

Mindent mossunk meg és aprítsuk fel. A tojásokat törjük fel és mindent tegyünk a kezünk közelébe.

A zsiradékot melegítsük fel egy serpenyőben, ha forró, akkor beleöntjük a parizert (szaláminál, zsíros kolbásznál nem kell zsiradék) és állandóan kavargatva jól megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összeaprított zöldségeket, ezzel is jól megpirítjuk. Ha esetleg úgy látjuk, hogy nagyon megsült, ne ijedjünk meg, semmi baja,sőt még finomabb is lesz az étel.

Ezután szórjuk bele a petrezselyemzöldet, forgassuk össze egyszer, végül a felvert tojásokat öntsük bele, amibe egy pici sót teszünk és így verjük fel egy kicsit.

Fakanállal keverjük össze és egy nagyobb tányérra borítsuk ki és szórjuk meg reszelt sajttal.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kata vinczene 57
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is