Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 vöröshagyma
- 4 paprika
- 2 paradicsom
- 3 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 30 dkg burgonya
- 20 dkg zöldborsó
- 20 dkg tarhonya
- só ízlés szerint
- 2 tk fűszerpaprika
- 1 kk őrölt fűszerkömény
- 5 dl víz
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a felkockázott húst.
Hozzáadjuk a cikkekre szeletelt paprikát, paradicsomot, zöldborsót, karikára vágott répákat. Köménnyel, sóval ízesítjük, és felöntjük vízzel.
Addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem megpuhulnak, majd beletesszük a tarhonyát, és készre főzzük.

