Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertéshús 5 ek napraforgó olaj 1  vöröshagyma 4  paprika 2 paradicsom 3  sárgarépa 1 fehérrépa 30 dkg burgonya 20 dkg zöldborsó 20 dkg tarhonya só ízlés szerint 2 tk fűszerpaprika 1 kk őrölt fűszerkömény 5 dl víz Elkészítése: A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a felkockázott […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 1  vöröshagyma
  • 4  paprika
  • 2 paradicsom
  • 3  sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 30 dkg burgonya
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg tarhonya
  • só ízlés szerint
  • 2 tk fűszerpaprika
  • 1 kk őrölt fűszerkömény
  • 5 dl víz


Elkészítése:

A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a felkockázott húst.
Hozzáadjuk a cikkekre szeletelt paprikát, paradicsomot, zöldborsót, karikára vágott répákat. Köménnyel, sóval ízesítjük, és felöntjük vízzel.

Addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem megpuhulnak, majd beletesszük a tarhonyát, és készre főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is