Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát forró, sós, lobogó vízben kifőzzük, majd vízzel leöblítjük, leszűrjük és egy tálban félretesszük a felhasználásig. A gépsonkát kisebb darabokra vágjuk. Vajon a zöldségféléket és a gépsonkát megpároljuk, borssal, sóval, pirospaprikával ízesítjük, majd kevergetve készre sütjük. Ezt összekeverjük a tésztával és a tejföllel. Egy hőálló tálat kivajazunk, morzsával megszórjuk, káposztalevelekkel kibéleljük, és beleöntjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.21.

Hozzávalók

A tál kikenéséhez

A szóráshoz

Elkészítése

A tésztát forró, sós, lobogó vízben kifőzzük, majd vízzel leöblítjük, leszűrjük és egy tálban félretesszük a felhasználásig.

A gépsonkát kisebb darabokra vágjuk. Vajon a zöldségféléket és a gépsonkát megpároljuk, borssal, sóval, pirospaprikával ízesítjük, majd kevergetve készre sütjük. Ezt összekeverjük a tésztával és a tejföllel.

Egy hőálló tálat kivajazunk, morzsával megszórjuk, káposztalevelekkel kibéleljük, és beleöntjük a zöldséges tésztát. A tetejét lekenjük egy kevés tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk, és 220 fokon, 20 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is