Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat megmostam, majd karikára vágtam. Nem kell hámozni. Egy piteformába helyeztem a szeleteket, amit sóztam, borsóztam, majd megszórtam a rozmaring levelekkel és a zsályával. Olajjal meglocsoltam, majd előmelegített sütőben (180-200 okon) ropogósra pirítottam.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat megmostam, majd karikára vágtam. Nem kell hámozni.

Egy piteformába helyeztem a szeleteket, amit sóztam, borsóztam, majd megszórtam a rozmaring levelekkel és a zsályával.

Olajjal meglocsoltam, majd előmelegített sütőben (180-200 okon) ropogósra pirítottam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is