Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Zsemlemorzsás betyár gombóc

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húshoz hozzáadjuk a tojást, a vízbe áztatott és kinyomkodott kenyeret, valamint a zsemlemorzsát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk. Kis gombócokat formálunk belőle. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát, majd beletesszük a gombócokat, és fedő alatt 20 percig pároljuk. 20 perc elteltével hozzáadjuk a felaprított gombát, majd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A húshoz hozzáadjuk a tojást, a vízbe áztatott és kinyomkodott kenyeret, valamint a zsemlemorzsát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk. Kis gombócokat formálunk belőle.

A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát, majd beletesszük a gombócokat, és fedő alatt 20 percig pároljuk. 20 perc elteltével hozzáadjuk a felaprított gombát, majd pár percig tovább pároljuk.

A tejfölhöz hozzáadjuk a lisztet, és behabarjuk vele a gombás-gombócos ételt. A tésztát olajos, sós vízben kifőzzük, majd leöblítjük és lecsepegtetjük. Tésztával tálaljuk a gombócokat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is