Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Hidegtálak

Bazsalikomos ricottahab, paradicsomzselével

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal. A ricottát egy tálba tesszük, hozzáöntjük a tejszínt és habbá verjük, majd ízesítjük és hozzákeverjük a bazsalikomot. A habot és a kekszet felváltva poharakba rétegezzük úgy, hogy a tetejére hab kerüljön (a kekszből egy keveset félreteszünk). A zselatinlapokat vízbe áztatjuk. A paradicsomot ízesítjük és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
meridiana
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Paradicsomzselé

Elkészítése

A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal.

A ricottát egy tálba tesszük, hozzáöntjük a tejszínt és habbá verjük, majd ízesítjük és hozzákeverjük a bazsalikomot.

A habot és a kekszet felváltva poharakba rétegezzük úgy, hogy a tetejére hab kerüljön (a kekszből egy keveset félreteszünk).

A zselatinlapokat vízbe áztatjuk. A paradicsomot ízesítjük és felmelegítjük, majd hozzáadjuk a kinyomkodott zselatinlapokat és addig keverjük amíg fel nem oldódik.

Amikor már a paradicsom kihűlt, eloszlatjuk a ricottahab tetején. Kekszmorzsával és bazsalikomlevéllel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
meridiana
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is