Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Burgonya lepény sonkával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát megfőzzük, majd áttörjük és hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, összedolgozzuk a vajjal (vagy margarinnal), sóval, szerecsendióval és egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját. Végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből felvert habot. A masszát olajjal kikent tepsibe öntjük, és szép pirosra sütjük. Amikor elkészült, még forrón megszórjuk darált sonkával, és ízlés szerint egy kevés reszelt sajttal is.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát megfőzzük, majd áttörjük és hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, összedolgozzuk a vajjal (vagy margarinnal), sóval, szerecsendióval és egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját. Végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből felvert habot.

A masszát olajjal kikent tepsibe öntjük, és szép pirosra sütjük. Amikor elkészült, még forrón megszórjuk darált sonkával, és ízlés szerint egy kevés reszelt sajttal is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is