Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Cukkínis-sajtos bruschetta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a lereszelt cukkini levét facsarjuk ki. Ezt tehetjük kézzel, vagy egy erre alkalmas konyharuhával, a lényeg, hogy a cukkini levének a jó részétől szabaduljunk meg. Tegyük a cukkinit egy tálba, adjuk hozzá a tojást, a mogyoróhagymát, a Worcestershire szószt, és a sajtot. Keverjük össze ezeket a hozzávalókat, és ha szükséges sózzunk, borsozzunk. A cukkinis-sajtos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.11.28.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a lereszelt cukkini levét facsarjuk ki. Ezt tehetjük kézzel, vagy egy erre alkalmas konyharuhával, a lényeg, hogy a cukkini levének a jó részétől szabaduljunk meg.

Tegyük a cukkinit egy tálba, adjuk hozzá a tojást, a mogyoróhagymát, a Worcestershire szószt, és a sajtot. Keverjük össze ezeket a hozzávalókat, és ha szükséges sózzunk, borsozzunk.

A cukkinis-sajtos feltétet helyezzük rá a toast kenyerekre, majd tegyük őket be addig a sütőbe, amíg szép pirosra nem sülnek.

A cukkínis-sajtos bruschetta egy igazi borkorcsolya, ha tehetjük, akkor válasszunk hozzá egy könnyű, szénsavas rosé-t.

 

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is