Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Elzászi szendvics

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára sütjük. Hozzáadjuk az egyik megtisztított, felkockázott vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük. A megmosott és felaprított savanyú káposztát a serpenyőbe forgatjuk, sóval és borssal ízesítjük, majd lefedve puhára pároljuk. A maradék vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. A francia kenyeret három részre vágjuk, majd minden darabot […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.03.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára sütjük. Hozzáadjuk az egyik megtisztított, felkockázott vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük. A megmosott és felaprított savanyú káposztát a serpenyőbe forgatjuk, sóval és borssal ízesítjük, majd lefedve puhára pároljuk.

A maradék vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. A francia kenyeret három részre vágjuk, majd minden darabot hosszában elfelezünk, és a belsejüket óvatosan kikaparjuk.

Az alsó kenyérrészbe párolt káposztát rétegezünk, majd rászórjuk a sült hagyma felét. A káposztás rétegre egy-egy virslit helyezünk, és a tetejüket vékonyan megkenjük mustárral. Erre jön egy újabb réteg párolt káposzta, majd a maradék hagymát rászórjuk. Végül a kenyerek felső részével befedjük.

A töltött kenyereket egyenként alufóliába csomagoljuk, és előmelegített sütőben a rácsra helyezzük. 180 fokon 10 percig sütjük. Tálalás előtt a kenyereket kicsomagoljuk, és frissen kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is