Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Fetasajttal töltött rántott gomba

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg nagyfejű csiperkegomba 15 dkg fetasajt liszt tojás zsemlemorzsa étolaj Elkészítése: A gombákat megtisztítjuk, szárukat kivágjuk. Megtöltjük a gombafejeket fetasajttal (jól belenyomkodjuk). Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk a töltött gombafejeket, majd még egyszer tojásba és zsemlemorzsába. Bő forró olajban kisütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Schonfelder Kitti
Beküldte: 2017.10.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg nagyfejű csiperkegomba
  • 15 dkg fetasajt
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj


Elkészítése:

A gombákat megtisztítjuk, szárukat kivágjuk.

Megtöltjük a gombafejeket fetasajttal (jól belenyomkodjuk).

Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk a töltött gombafejeket, majd még egyszer tojásba és zsemlemorzsába.

Bő forró olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Schonfelder Kitti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is