Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Gombával töltött paradicsom

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszelt gombát, sót, borsot, és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a felvert tojásokat, és szilárdulásig keverjük. A paradicsomok tetejét levágjuk, magját kivájjuk, enyhén sózzuk, megtöltjük. Enyhén vajazott tűzálló tálba, tejföllel meglocsolva forró sütőben gyorsan megsütjük. Tálaláskor sajttal megszórjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.16.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszelt gombát, sót, borsot, és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük.

Hozzáadjuk a felvert tojásokat, és szilárdulásig keverjük. A paradicsomok tetejét levágjuk, magját kivájjuk, enyhén sózzuk, megtöltjük.

Enyhén vajazott tűzálló tálba, tejföllel meglocsolva forró sütőben gyorsan megsütjük.

Tálaláskor sajttal megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is