Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Juhtúrós, kolbászos sajttekercs recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 db háromszögletű füstölt sajt ízű ömlesztett sajt
  • 5 dkg margarin
  • 20 dkg juhtúró
  • 2 ek tejföl
  • 2 szál újhagyma, metélőhagyma
  • 5 dkg füstölt szárazkolbász
  • 8 nagy szelet sajt
  • 8 szelet sonka


Elkészítése:

A sajtkrémet a puha margarinnal összekeverjük.

A juhtúrót a tejföllel, újhagymával és az apróra vágott kolbásszal összedolgozzuk.

Egy nagy folpackot kiterítünk és a felénk eső oldalát kirakjuk sonkával, úgy hogy a szeletek fedésben legyenek, majd ugyanilyen szélességben a sajtszeleteket is kirakjuk a sonka mögé.

A sajtra a kolbászos keveréket kenjük, a sonkára a sajtkrémes töltelék kerül.

Szorosan feltekerjük, a folpackkal becsomagoljuk és hűtőszekrényben dermesztjük.

Másnap felszeletelve kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/eloetelek/juhturos-kolbaszos-sajttekercs/