Elkészítése
A rózsáira szedett karfiolt citromlével ízesített sós vízbe fél puhára főzzük, leszűrjük, csepegtetjük, lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A rózsáira szedett karfiolt citromlével ízesített sós vízbe fél puhára főzzük, leszűrjük, csepegtetjük, lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A rózsáira szedett karfiolt citromlével ízesített sós vízbe fél puhára főzzük, leszűrjük, csepegtetjük, lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.