Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Hidegtálak

Kevert kalács sonkával, sajttal és újhagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítjük a tölteléket. A sonkát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben egy kávéskanál vajon megpirítjuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A sajtot lereszeljük, az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk, a petrezselyemzöldet durvára vágjuk. Egy nagy keverőtálban elektromos habverővel habosra keverjük a puha vajat a sóval, a cukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat. Szép lassan hozzáöntjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
1 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
voti75
Beküldte: 2018.08.01.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítjük a tölteléket. A sonkát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben egy kávéskanál vajon megpirítjuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.

A sajtot lereszeljük, az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk, a petrezselyemzöldet durvára vágjuk.

Egy nagy keverőtálban elektromos habverővel habosra keverjük a puha vajat a sóval, a cukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat.

Szép lassan hozzáöntjük a tejszínt, a joghurtot, a citromlevet, végül belekeverjük az őrölt köményt és borsot is.

Összekeverjük a lisztet a sütőporral és beledolgozzuk a vajas alapba, most már fakanállal. Végül eloszlatjuk benne a tölteléket is.

Egy vagy két szögletes formát papírral kibélelünk, belesimítjuk a tésztát és 180 fokra előmelegített tepsiben 30-40 perc alatt megsütjük.

Csak akkor szeleteljük, ha kihűlt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
voti75
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is