Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Kolbászos párna

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kolbászról óvatosan lefejtjük a héját úgy, hogy megtartsa a formáját, majd kb. 5 cm-es darabokra vágjuk. A leveles tésztát hagyjuk felengedni, majd lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk, és 10×8 cm-es téglalapokra vágjuk. Mindegyik téglalap közepére teszünk egy-egy kolbászdarabot, és ráhajtjuk a tésztát. A széleket gondosan összenyomkodjuk, hogy sütés közben szét ne nyíljanak. A tésztapárnákat […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.05.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A kolbászról óvatosan lefejtjük a héját úgy, hogy megtartsa a formáját, majd kb. 5 cm-es darabokra vágjuk. A leveles tésztát hagyjuk felengedni, majd lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk, és 10×8 cm-es téglalapokra vágjuk. Mindegyik téglalap közepére teszünk egy-egy kolbászdarabot, és ráhajtjuk a tésztát. A széleket gondosan összenyomkodjuk, hogy sütés közben szét ne nyíljanak.

A tésztapárnákat sütőlemezre tesszük, tetejüket megkenjük felvert tojással, majd hegyes késsel néhányszor bevágjuk a tetejüket, hogy sütés közben kissé szétnyíljanak.

Megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített, 200 fokos sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

Forrón, savanyúsággal kínáljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is