Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Krémtúróval töltött alma

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Az almákat meghámozzuk, és magházukat karalábévágóval kivájjuk. Kb. 90 fokos vízben abáljuk 5-6 percig, majd lecsepegtetjük és citrommal megkenjük. A kihűlt almákat megtöltjük vaníliás krémtúróval, majd tetejüket tejszínhabbal díszítjük. Jól lehűtve, kekszekkel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almákat meghámozzuk, és magházukat karalábévágóval kivájjuk. Kb. 90 fokos vízben abáljuk 5-6 percig, majd lecsepegtetjük és citrommal megkenjük. A kihűlt almákat megtöltjük vaníliás krémtúróval, majd tetejüket tejszínhabbal díszítjük. Jól lehűtve, kekszekkel díszítve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is