Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Majonézes céklavacsora recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg cékla
  • 1.5 dl majonéz
  • 2 dl kefir
  • 3 gerezd fokhagyma
  • citromlé
  • só
  • cukor
  • bors

Elkészítése

Az egyben megfőtt céklát meghámozzuk, és az almareszelőn lereszeljük. A majonézt simára keverjük a kefirrel, zúzott fokhagymával, sóval, citromlével, és borssal. a még meleg céklát azonnal belekeverjük a mártásba, és jól átforgatva hagyjuk kihűlni. A hűtőszekrényben fél napig állni hagyjuk. Pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/eloetelek/majonezes-ceklavacsora/