Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Márványsajttal töltött gomba recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg márványsajt
  • 6 nagyobb csiperke gomba
  • só
  • bors
  • 4 paradicsom
  • 4 ek olívaolaj


Elkészítése:

A gombákat a törzsétől megszabadítjuk, és meghámozzuk. Olívával meglocsolunk egy alufóliával bélelt tepsit, és sorba rakjuk a gombafejeket.

Rokfort sajtot morzsolunk a közepébe, és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, és mellétesszük a tepsibe. Megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és petrezselyemmel is megszórhatjuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük kb. 20 perc alatt.

Húsok mellé kínáljuk,de önálló ételként is adhatjuk pl. bagett kíséretében.

https://receptneked.wps.hu/eloetelek/marvanysajttal-toltott-gomba/