Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Mártások receptjei

Mediterrán avokádókrém

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 személyre: 2 db érett, de nem túl puha avokádó 2 db salotta hagyma só bors 2 ek olívaolaj 1 doboz sós lében eltett tonhal konzerv 0,5 lime/citrom leve 6 bazsalikomlevél 6 kapribogyó 1 tk mézes dijoni mustár Elkészítése: Az avokádóból eltávolítjuk a magot úgy, hogy félbevágjuk a magházánál. Kikaparjuk a húsát, és aprítóba […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.06.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

2 személyre:

  • 2 db érett, de nem túl puha avokádó
  • 2 db salotta hagyma
  • bors
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 doboz sós lében eltett tonhal konzerv
  • 0,5 lime/citrom leve
  • 6 bazsalikomlevél
  • 6 kapribogyó
  • 1 tk mézes dijoni mustár


Elkészítése:

Az avokádóból eltávolítjuk a magot úgy, hogy félbevágjuk a magházánál. Kikaparjuk a húsát, és aprítóba tesszük. A salotta hagymát összevágjuk, a tonhalat a sós léből kivesszük, és lecsepegtetjük.

Ezután a többi hozzávalókkal együtt szép, sima krémet keverünk a géppel. Visszatöltjük a krémet az avokádó héjába, és pirítóssal, vagy kedvenc kenyerünket megkenve fogyasztjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is