Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Hidegtálak

Sajt – házilag

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tejet és az áttört túrót körülbelül 5 percig főzzük össze. Nyomás nélkül leszűrjük róla a savót, majd lábasba tesszük, hozzáadjuk a vajat, a tojást, a szódabikarbónát és a sót, majd alaposan összekeverjük. Lassú tűzön, folyamatosan keverve 15 percig főzzük. Amikor a massza elválik a lábas oldalától, levesszük a tűzről, és tetszőleges formába öntjük. Pár […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A tejet és az áttört túrót körülbelül 5 percig főzzük össze. Nyomás nélkül leszűrjük róla a savót, majd lábasba tesszük, hozzáadjuk a vajat, a tojást, a szódabikarbónát és a sót, majd alaposan összekeverjük.

Lassú tűzön, folyamatosan keverve 15 percig főzzük. Amikor a massza elválik a lábas oldalától, levesszük a tűzről, és tetszőleges formába öntjük. Pár órára hűtőbe tesszük.

Ízlés szerint fűszerezhetjük például köménnyel, fokhagymával, snidlinggel, zöldfűszerekkel vagy dióval is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is