Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Sajtos-fokhagymás szendvicskrém

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sajtos-fokhagymás szendvicskrém egyszerűen elkészíthető és nagyon ízletes. Krémes állaga és karakteres fokhagymás íze miatt kiváló kenyérre, bagettre vagy pirítósra kenve. Hidegtálakhoz, vendégváró falatokhoz is remek választás.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2013.08.29.

Hozzávalók

Elkészítése

Az edami sajtot finomra reszeljük. Egy tálban összekeverjük a majonézt és a tejfölt, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Az áttört fokhagymát is belekeverjük, végül sóval és őrölt borssal ízesítjük.

A krémet alaposan összedolgozzuk, majd lefedve a hűtőbe tesszük legalább fél órára, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp

Ha különlegesebb ízt szeretnénk, apróra vágott petrezselyemmel vagy snidlinggel is gazdagíthatjuk. Pirított bagettre kenve, reszelt sajttal megszórva és sütőben rápirítva még finomabb lesz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is