Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Hidegtálak

Tarjás sajttekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, majd a szeletelt sajtokat úgy rakjuk le, hogy kissé fedjék egymást. A reszelt sajtot egyenletesen szórjuk rá. A sütőt előmelegítjük, és a tepsit 2 percre betesszük. Akkor jó, ha a reszelt sajt megolvad és összeolvad a szeletelt sajtokkal. Megvárjuk, míg teljesen kihűl. Közben elkészítjük a tölteléket. A főtt tojások fehérjét apróra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.05.06.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, majd a szeletelt sajtokat úgy rakjuk le, hogy kissé fedjék egymást. A reszelt sajtot egyenletesen szórjuk rá. A sütőt előmelegítjük, és a tepsit 2 percre betesszük. Akkor jó, ha a reszelt sajt megolvad és összeolvad a szeletelt sajtokkal. Megvárjuk, míg teljesen kihűl.

Közben elkészítjük a tölteléket. A főtt tojások fehérjét apróra vágjuk, és elkeverjük a tömlős sajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Az elkészült tölteléket a kihűlt sajtlapra kenjük.

A tölteléket befedjük a tarja szeletekkel. Ezután elkészítjük a második réteget: a tojások sárgáját kikeverjük a mustárral és a puha vajjal, majd ízesítjük sóval és borssal. Ezt a keveréket a sonkára kenjük.

A sütőpapír segítségével szorosan feltekerjük az egészet. Az elkészült tekercset alufóliába csomagoljuk, és hűtőben pihentetjük legalább 2-3 órát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is