Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, majd a szeletelt sajtokat úgy rakjuk le, hogy kissé fedjék egymást. A reszelt sajtot egyenletesen szórjuk rá. A sütőt előmelegítjük, és a tepsit 2 percre betesszük. Akkor jó, ha a reszelt sajt megolvad és összeolvad a szeletelt sajtokkal. Megvárjuk, míg teljesen kihűl.
Közben elkészítjük a tölteléket. A főtt tojások fehérjét apróra vágjuk, és elkeverjük a tömlős sajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Az elkészült tölteléket a kihűlt sajtlapra kenjük.
A tölteléket befedjük a tarja szeletekkel. Ezután elkészítjük a második réteget: a tojások sárgáját kikeverjük a mustárral és a puha vajjal, majd ízesítjük sóval és borssal. Ezt a keveréket a sonkára kenjük.
A sütőpapír segítségével szorosan feltekerjük az egészet. Az elkészült tekercset alufóliába csomagoljuk, és hűtőben pihentetjük legalább 2-3 órát.