Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Hidegtálak

Sonkás füstölt sajttekercs almás kukoricasalátával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg füstölt sajt 10 dkg csirkemell sonka 1 doboz kukorica konzerv 2 alma 2 dl majonéz 2 dl tejföl csipet só bors porcukor 0,5 citrom leve Elkészítése: A sajtot kettévágjuk és nylon zacskóban forrásban lévő, lobogó vízbe tesszük, hogy megolvadjon. Kiemeljük és 3-4 mm-es vastagságúra kinyújtjuk még melegen. Ráhelyezzük a sonkaszeleteket és felgöngyöljük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg füstölt sajt
  • 10 dkg csirkemell sonka
  • 1 doboz kukorica konzerv
  • 2 alma
  • 2 dl majonéz
  • 2 dl tejföl
  • csipet só
  • bors
  • porcukor
  • 0,5 citrom leve


Elkészítése:

A sajtot kettévágjuk és nylon zacskóban forrásban lévő, lobogó vízbe tesszük, hogy megolvadjon.

Kiemeljük és 3-4 mm-es vastagságúra kinyújtjuk még melegen. Ráhelyezzük a sonkaszeleteket és felgöngyöljük. Fóliába tekerve hűtőszekrénybe tesszük egy éjszakára. Másnap vékony szeletekre vágjuk.

A kukorica konzervet leszűrjük, az almát apró kockákra vágjuk. Összekeverem a tejfölös majonézzel, amit sóval, borssal, porcukorral és citromlével kedvünk szerint ízesítünk. Ezt is tegyük egy éjszakára hűtőbe, mert másnap sokkal finomabb lesz.

A felszeletelt sajttekercset a kukoricasalátával kínáljuk.

[box style=”info”]Mindenkinek javaslom, hamar elkészül és ízletes, mutatós finomság.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is