Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 csomag laskagomba
- 3 egész fej fokhagyma
- 2 újhagyma
- 6-7 koktélparadicsom
- 6-7 szárított paradicsom
- olívaolaj
- só
- bors
- pici ételízesítő
Elkészítése:
Serpenyőben olívaolajat hevítek, és pirítani kezdem benne a laskagombát. Először az újhagymát adom hozzá, majd a fokhagymákat.
Amint szép barnásra pirult a gomba, hozzáadom a koktélparadicsomokat, majd sóval és pici ételízesítővel fűszerezem.
Legvégül pedig a szárított paradicsom kerül bele. Kb. 15 percig pirítom össze a zöldségeket.
Amint kész, friss borsot őrlök rá.
[box style=”info”]Előételként hidegen fogyasztandó, de melegen is nagyon finom.[/box]


