Elkészítése
A sajtot lereszeljük, majd hozzákeverjük a mustárt, a majonézt és a tormát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Minden szelet sonkába egy kanál tölteléket teszünk, és feltekerjük. Pirítóssal tálalva kiváló vendégváró finomságot kapunk.
A sajtot lereszeljük, majd hozzákeverjük a mustárt, a majonézt és a tormát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Minden szelet sonkába egy kanál tölteléket teszünk, és feltekerjük. Pirítóssal tálalva kiváló vendégváró finomságot kapunk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A sajtot lereszeljük, majd hozzákeverjük a mustárt, a majonézt és a tormát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Minden szelet sonkába egy kanál tölteléket teszünk, és feltekerjük. Pirítóssal tálalva kiváló vendégváró finomságot kapunk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.