Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tojás kacsák recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 6 db tojás
  • 1 evőkanál margarin
  • egész bors
  • 1 kávéskanál só
  • 1 evőkanál őrölt bors
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 mokkáskanál gulyáskrém
  • 1 evőkanál majonéz
  • 1 szál sárgarépa
tojás kacsák kép

Elkészítése

A tojásokat keményre főzzük, hosszában félbevágjuk, majd a sárgájukat kivesszük és összekeverjük a margarinnal. Hozzáadjuk ízlés szerint a sót, őrölt borsot, egy mokkáskanál gulyáskrémet és a majonézt. Ezzel a masszával megtöltjük a tojásfehérjéket.

A maradék masszából kacsafejeket formálunk. Fél fogvájókat szurkálunk a tojásokba, és a kacsafejeket ráhelyezzük a kiálló fogvájókra. Díszítésnek, szemnek egész borsot használunk, csőrnek pedig répából vágunk darabokat.

https://receptneked.wps.hu/eloetelek/tojas-kacsak/