Elkészítése
A meghámozott felaprított hagymát gyengén ecetes, sós vízbe tesszük és kevés törött borssal elkeverjük.
Hozzáadjuk a vékony karikára vágott virslit és belekeverjük az olajat.
Ha keverünk bele egy kis mustárt a saláta pikáns ízű lesz.
A meghámozott felaprított hagymát gyengén ecetes, sós vízbe tesszük és kevés törött borssal elkeverjük. Hozzáadjuk a vékony karikára vágott virslit és belekeverjük az olajat. Ha keverünk bele egy kis mustárt a saláta pikáns ízű lesz.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A meghámozott felaprított hagymát gyengén ecetes, sós vízbe tesszük és kevés törött borssal elkeverjük.
Hozzáadjuk a vékony karikára vágott virslit és belekeverjük az olajat.
Ha keverünk bele egy kis mustárt a saláta pikáns ízű lesz.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.