Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Zöldséges apróhús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát kockára vágjuk, és kiolvasztjuk. A fölösleges zsírt leöntjük, a megmaradt zsírban pedig megpirítjuk a laskára vágott húst. Amikor a hús kezd barnulni, hozzáadjuk a csíkokra vágott hagymát, és tovább pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paprikát, és együtt dinszteljük, amíg a paprika összeesik. Ekkor hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a zöldbabot, megszórjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát kockára vágjuk, és kiolvasztjuk. A fölösleges zsírt leöntjük, a megmaradt zsírban pedig megpirítjuk a laskára vágott húst. Amikor a hús kezd barnulni, hozzáadjuk a csíkokra vágott hagymát, és tovább pirítjuk.

Ezután hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paprikát, és együtt dinszteljük, amíg a paprika összeesik. Ekkor hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a zöldbabot, megszórjuk a fűszerekkel, és kevés vízzel, fedő alatt, puhára pároljuk.

Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és még 10-12 percig pároljuk. Végül levesszük a tűzről, és elkeverjük tejföllel, bár tejföl nélkül is ízletes. Kifőtt tésztával tálaljuk, de önálló fogásként is fogyasztható. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is