Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fagylalt receptek

Házi jégkrém

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész tojásokat a cukrokkal habosra keverjük kb 10 perc alatt. A hideg tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük szép óvatosan a tejszínt és a tojásos-cukros masszát. Egy 7*11*36 cm méretű kalácsformát folpackkal kibéleljük úgy, hogy az oldalán túllógjon. Jól megszórjuk cukrozott kakaóval a forma alját, ráöntjük a fele krémet, megszórjuk cukrozott kakaóval, majd a másik […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
20 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.06.20.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egész tojásokat a cukrokkal habosra keverjük kb 10 perc alatt.

A hideg tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük szép óvatosan a tejszínt és a tojásos-cukros masszát.

Egy 7*11*36 cm méretű kalácsformát folpackkal kibéleljük úgy, hogy az oldalán túllógjon. Jól megszórjuk cukrozott kakaóval a forma alját, ráöntjük a fele krémet, megszórjuk cukrozott kakaóval, majd a másik fele krémmel befedjük.

Egy kis erdei gyümölcsöt tettem a tetejére, majd kakaóval megszórtam.

Egy éjszakára a fagyasztóba tesszük. Ezután egy tálcára borítjuk és máris fogyaszthatjuk. Egy 2 literes kalácsforma teljesen tele van ezzel a mennyiséggel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is