Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Főzelék receptek

Burgonyás, paradicsomos káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg fejes káposzta 20 dkg füstölt kolbász 30 dkg burgonya 80 g paradicsompüré 3 evőkanál olaj 3 evőkanál liszt 1 kávéskanál fűszerpaprika só, köménymag, cukor ízlés szerint Elkészítése: A káposztát felszeleteljük. A kolbászt felkarikázzuk és a káposztához adjuk, majd annyi vizet öntünk rá hogy jól ellepje és sót, köményt adunk hozzá ízlés szerint. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2017.11.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg fejes káposzta
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 30 dkg burgonya
  • 80 g paradicsompüré
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál liszt
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • só, köménymag, cukor ízlés szerint


Elkészítése:

A káposztát felszeleteljük. A kolbászt felkarikázzuk és a káposztához adjuk, majd annyi vizet öntünk rá hogy jól ellepje és sót, köményt adunk hozzá ízlés szerint.

Mikor félig megfőtt a darabolt burgonyát és paradicsompürét is hozzáadjuk.

Amikor megfőtt világos rántást készítünk: az olajon kissé megpirítjuk a lisztet, félrehúzzuk és elkeverjük benne a paprikát is. Kevés főzőlével felengedjük, majd a főzelékhez adjuk és összeforraljuk.

Ízlés szerint adhatunk hozzá kevés cukrot.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is