Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Finomfőzelék

Finomfőzelék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket apró kockákra vágjuk, majd vízben feltesszük főni. Amikor már majdnem puhák, hozzáadjuk a zöldborsót, egy csipet cukrot és sót. Közben vajon, liszttel és petrezselyemzölddel világos rántást készítünk, majd felöntjük húslevessel és a főzelékhez adjuk. Ezután tejjel és vízzel öntjük fel, amíg a kívánt sűrűséget elérjük. A virsliket hosszában félbevágjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, majd olajozott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.11.

Hozzávalók

Feltétnek

Elkészítése

A zöldségeket apró kockákra vágjuk, majd vízben feltesszük főni. Amikor már majdnem puhák, hozzáadjuk a zöldborsót, egy csipet cukrot és sót. Közben vajon, liszttel és petrezselyemzölddel világos rántást készítünk, majd felöntjük húslevessel és a főzelékhez adjuk. Ezután tejjel és vízzel öntjük fel, amíg a kívánt sűrűséget elérjük.

A virsliket hosszában félbevágjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, majd olajozott tepsibe rakjuk. A virsli külső felét bevagdossuk, a közepébe egy kisméretű tojást ütünk. Sütőben 4 perc alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is