Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zölbabfőzelék

Gombás zöldbabfőzelék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon megpároljuk a megtisztított, felkockázott hagymát és fokhagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a zöldbabot és a felkockázott, meghámozott burgonyát, majd felöntjük alaplével vagy vízzel. Sóval és egyéb fűszerekkel (például őrölt borssal, majoránnával) ízesítjük. Amíg fő, külön serpenyőben egy kevés olajon megpároljuk a felszeletelt gombát, majd amikor a levesben a zöldségek már majdnem puhák, a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.07.15.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon megpároljuk a megtisztított, felkockázott hagymát és fokhagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a zöldbabot és a felkockázott, meghámozott burgonyát, majd felöntjük alaplével vagy vízzel.

Sóval és egyéb fűszerekkel (például őrölt borssal, majoránnával) ízesítjük. Amíg fő, külön serpenyőben egy kevés olajon megpároljuk a felszeletelt gombát, majd amikor a levesben a zöldségek már majdnem puhák, a gombát is hozzáadjuk.

A tejfölt simára keverjük egy kevés liszttel, majd egy kevés forró levessel hőkiegyenlítéssel elkeverjük, és visszaöntjük a fazékba. Pár perc alatt összeforraljuk, majd levesszük a tűzről.

Melegen tálaljuk, friss kenyérrel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is