Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposztát félbevágjuk, kitorzsázzuk, majd laskára vágjuk. Annyi sós vízben kezdjük el főzni, hogy a víz a káposzta feléig érjen. Közben az olajból és a lisztből barna rántást készítünk, amit paradicsomlével felengedünk, majd hozzáadjuk a leszűrt káposztát. Annyi káposztafőző vízzel hígítjuk, hogy sűrű mártást kapjunk. Ha paradicsompürét használunk, akkor szintén káposztafőző vízzel hígítjuk. Ízesítéshez tehetünk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposztát félbevágjuk, kitorzsázzuk, majd laskára vágjuk. Annyi sós vízben kezdjük el főzni, hogy a víz a káposzta feléig érjen.

Közben az olajból és a lisztből barna rántást készítünk, amit paradicsomlével felengedünk, majd hozzáadjuk a leszűrt káposztát. Annyi káposztafőző vízzel hígítjuk, hogy sűrű mártást kapjunk.

Ha paradicsompürét használunk, akkor szintén káposztafőző vízzel hígítjuk. Ízesítéshez tehetünk bele babérlevelet, ahogy Erdélyben szokás. A főzés végén őrölt borssal és cukorral adjuk meg a kellemesen édeskés-fűszeres ízét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is