Elkészítése
A hozzávalókat kevés vízzel, lassú tűzőn, fedő alatt addig főzöm, amíg a borsó egészen szét nem fő.
Gyakran keverem, szükség szerint pótlom a vizet. Bármilyen hús adható feltétnek.
A hozzávalókat kevés vízzel, lassú tűzőn, fedő alatt addig főzöm, amíg a borsó egészen szét nem fő. Gyakran keverem, szükség szerint pótlom a vizet. Bármilyen hús adható feltétnek.
A hozzávalókat kevés vízzel, lassú tűzőn, fedő alatt addig főzöm, amíg a borsó egészen szét nem fő. Gyakran keverem, szükség szerint pótlom a vizet. Bármilyen hús adható feltétnek.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hozzávalókat kevés vízzel, lassú tűzőn, fedő alatt addig főzöm, amíg a borsó egészen szét nem fő.
Gyakran keverem, szükség szerint pótlom a vizet. Bármilyen hús adható feltétnek.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.