Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó főzelék virslivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sárgaborsót megmossuk, majd egy fazékba tesszük. Annyi vizet engedünk rá, hogy éppen ellepje, vagy egy kicsit többet. Megtisztítunk 4-5 darab burgonyát, és a borsóhoz adjuk főni. Beleteszünk 2 evőkanál delikátot, egy kis borsot és sót. Addig főzzük, míg az alap szinte főzelék állagúvá nem válik. Ha ez megvan, levesszük a tűzről, és botmixerrel alaposan […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.01.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A sárgaborsót megmossuk, majd egy fazékba tesszük. Annyi vizet engedünk rá, hogy éppen ellepje, vagy egy kicsit többet. Megtisztítunk 4-5 darab burgonyát, és a borsóhoz adjuk főni. Beleteszünk 2 evőkanál delikátot, egy kis borsot és sót. Addig főzzük, míg az alap szinte főzelék állagúvá nem válik.

Ha ez megvan, levesszük a tűzről, és botmixerrel alaposan krémesre turmixoljuk. Hozzáadjuk a tejfölt, és ezzel is simára turmixoljuk.

Egy fej vöröshagymát apróra vágunk és olajon megdinszteljük. Hozzáadunk egy kis pirospaprikát, majd 3 darab feldarabolt virslit, és rövid ideig pirítjuk. A pirított virslit a főzelék tetején tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is