Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Főzelék receptek

Tejfölös kapros káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A káposztát legyaluljuk, és ecetes-sós vízzel leforrázzuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, az ecetes vízben kihűlt és lecsurgatott káposztát beletesszük, felengedjük annyi vízzel, amennyi kétharmad részéig ellepi, és beledobjuk a leveskockát. Végül egy nagy csokor finomra vágott kapor kerül a fazékba, és az egészet megpároljuk. Tálalás előtt a liszttel elkevert tejföllel sűrítjük be.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposztát legyaluljuk, és ecetes-sós vízzel leforrázzuk. Az olajban megpirítjuk a hagymát, az ecetes vízben kihűlt és lecsurgatott káposztát beletesszük, felengedjük annyi vízzel, amennyi kétharmad részéig ellepi, és beledobjuk a leveskockát.

Végül egy nagy csokor finomra

vágott kapor kerül a fazékba, és az egészet megpároljuk. Tálalás előtt a liszttel elkevert tejföllel sűrítjük be.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is