Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zölbabfőzelék

Zöldbabfőzelék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldbabot feltesszük főni a babérlevéllel, sóval és annyi vízzel, hogy ellepje. A lisztből és olajból világos színű rántást készítünk, amelybe beleaprítjuk a fokhagymát is. Amikor kész a rántás, félrehúzzuk, hozzáadjuk a tejfölt és kb. 2 dl hideg vizet, hogy a rántás ne legyen csomós. Ezt a keveréket hozzáadjuk a forrásban lévő babhoz, és állandó […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldbabot feltesszük főni a babérlevéllel, sóval és annyi vízzel, hogy ellepje. A lisztből és olajból világos színű rántást készítünk, amelybe beleaprítjuk a fokhagymát is. Amikor kész a rántás, félrehúzzuk, hozzáadjuk a tejfölt és kb. 2 dl hideg vizet, hogy a rántás ne legyen csomós. Ezt a keveréket hozzáadjuk a forrásban lévő babhoz, és állandó keverés mellett pár perc alatt besűrítjük.

Ízlés szerint sózzuk, majd ecettel és cukorral ízesítjük. 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is