Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Borsófőzelék

Zöldborsófőzelék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A borsót kevés olajon, fedő alatt puhára pároljuk. Megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, sózzuk, ízlés szerint cukrozzuk, majd liszttel meghintjük. Először vízzel, majd tejjel felengedjük, és 3–4 percig főzzük, amíg besűrűsödik. Mi kevés sertéspörkölttel tálaltuk – így igazán ízletes, tartalmas fogás lett.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.06.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A borsót kevés olajon, fedő alatt puhára pároljuk. Megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, sózzuk, ízlés szerint cukrozzuk, majd liszttel meghintjük. Először vízzel, majd tejjel felengedjük, és 3–4 percig főzzük, amíg besűrűsödik.

Mi kevés sertéspörkölttel tálaltuk – így igazán ízletes, tartalmas fogás lett.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is