Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Borsófőzelék

Zöldborsós krumplifőzelék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg zöldborsó 70 dkg burgonya 2 tojássárgája 2 dl főzőtejszín 1 csokor kapor 2 csapott ek finomliszt 4 ek napraforgó olaj só bors 1,5 l zöldség alaplé Elkészítése: A zöldborsót a kockára vágott burgonyával együtt megfuttatjuk az olajon. Felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk. A tojások sárgáját […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.03.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó
  • 70 dkg burgonya
  • 2 tojássárgája
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 csokor kapor
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 4 ek napraforgó olaj
  • bors
  • 1,5 l zöldség alaplé


Elkészítése:

A zöldborsót a kockára vágott burgonyával együtt megfuttatjuk az olajon.

Felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk.

A tojások sárgáját elkeverjük a tejszínnel és a liszttel, kevés főzőlével hígítjuk, majd kevergetve a zöldségekhez adjuk.

Apróra vágott kaporral ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is