Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg krémfehér sajt, vagy feta 30 dkg félzsíros friss sajt, vagy mascarpone 5 dkg fűszeres olívaolajban eltett aszalt paradicsom kakukkfű bazsalikom oregánó zúzott fokhagyma őrölt színes bors só Elkészítése: Miután a paradicsomszeleteket apróra vágjuk, a hozzávalókat összekeverjük egy tálban. A hozzávalók mennyisége ízlés szerint variálható addig, amíg úgy nem érezzük, épp ilyennek szerettük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hogymegtudjuknezniblog
Beküldte: 2015.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg krémfehér sajt, vagy feta
  • 30 dkg félzsíros friss sajt, vagy mascarpone
  • 5 dkg fűszeres olívaolajban eltett aszalt paradicsom
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • oregánó
  • zúzott fokhagyma
  • őrölt színes bors


Elkészítése:

Miután a paradicsomszeleteket apróra vágjuk, a hozzávalókat összekeverjük egy tálban. A hozzávalók mennyisége ízlés szerint variálható addig, amíg úgy nem érezzük, épp ilyennek szerettük volna.

Frissen is finom, de másnapra teljesedik ki igazán.

[box style=”info”]Csinálhatjuk fetából és mascarponéből is, de nagyon finom, és persze pénztárca-barátabb is, ha krémfehér sajtot és friss sajtot használunk.

A krémből nem csak szendvicsekre került, ebédkészítéshez is használtam. Kivajaztam egy tűzálló tálat, belesimítottam egy réteg sajtkrémet, szórtam rá vajon, fokhagymával, borssal megsütött gombaszeleteket, befedtem borsos tejföllel, a tetejére pedig reszeltem füstölt és natúr edami sajtot. Zöldséges rizzsel ettük.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hogymegtudjuknezniblog
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is